Tot mai mulți sindicaliști, de partea lui Ciurel. Rușeț, numit consilier juridic în cadrul CEO
Tot mai mulți sindicaliști, de partea lui Ciurel. Rușeț, numit consilier juridic în cadrul CEO
Ultra - Scurte12 august 2013

Liderii de sindicat înţelegători cu administraţia îşi găsesc uşor de lucru în Complexul Energetic Oltenia, un bun exemplu în acest sens fiind Ion Rușet, prim-vicepreședintele FNME, care va fi încadrat, din septembrie, pe o funcţie de jurist în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Mai mult, acesta nu exclude să i se dea şi un post de inspector social.
„Am decis ca de la 1 septembrie să nu mai fiu salariat al FNME şi să fiu angajat pe un post corespunzător pregătirii profesionale”, a spus Ruşeţ, postul fiind acela de jurist la cariera Jilţ.
Decizia conducerii CEO este una cel puțin ciudată, în condițiile în care administrația gigantului energetic s-a plâns, recent, de numărul mare de consilieri juridici pe care îi are şi chiar a anunţat că va disponibiliza o parte dintre aceştia, pe care îi va înlocui cu o casă de avocatură.
Interesant este și motivul plecării lui Rușet din FNME, și anume, federația are conturile aproape goale, de când nu mai încasează cei 15.000 de euro din cotizaţii, banii nemaifiind reținuți pe stat de la salariaţi.
„Motivul plecării este acela că nu mai sunt bani la Federaţie, după ce compania a decis să nu mai reţină cotizaţiile pe ştatul de plată. Ori, la noi, majoritatea membrilor de sindicat provin de la CEO. Sunt unul din cei 11 care se află pe ştatul de plată al FNME şi, în acest moment, nu mai există resurse financiare”, a precizat Ruşeţ.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *