Tudor Barbu: ”Încep să vă plac, domnule Ciurel!”
Tudor Barbu: ”Încep să vă plac, domnule Ciurel!”
Ultra - Scurte3 iunie 2013

După ce zilele trecute a avut o confruntare televizată cu managerul CEO, Laurențiu Ciurel, senatorul Tudor Barbu și-a schimbat părerea despre acesta. „Încep să vă plac, domnule Ciurel”, a spus la un moment dat senatorul, care cu numai două zile înainte spunea într-o scrisoare deschisă că abuzurile lui Ciurel vor aduce falimentul CEO. Mai mult, Ciurel a fost chiar aplaudat de senatorul PP-DD, mulțumit de declarațiile acestuia.
Laurențiu Ciurel a explicat de ce firma pe care o conduce nu poate încheia contracte bilaterale. “Nu avem nicio șansă să încheiem contracte bilaterale pentru că legislația actuală dispecerizează cu prioritate energia eoliană”, a afirmat Ciurel.
Managerul CEO a mai vorbit despre impactul pe care certificatele verzi îl au asupra facturilor populației, că energia regenerabilă nu produce locuri de muncă  și cum un MW de energie produsă de eoliene are o subvenție de 350 de euro. „Încep să vă plac, domnule Ciurel. Este o mafie politică, transpartinică și o spune managerul de la CEO și factura prostimii e încărcată de acele certificate verzi”, a spus senatorul. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *