Un nou schimb de replici între Călinoiu și Dian
Un nou schimb de replici între Călinoiu și Dian
Ultra - Scurte6 septembrie 2013

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, s-a arătat deranjat de sfatul pe care subprefectul Virgil Drăgușin l-a primit de la președintele CJ Gorji, Ion Călinoiu. Reacția acestuia vine după ce Călinoiu a spus despre Drăgușin că este „un element de stabilitate” în judeţ, nu ca şeful său politc, şi i-a recomandat public să nu asculte sfaturile lui Dian Popescu.
„Virgil Drăguşin, spre deosebire de şeful său de partid, este un element de stabilitate în USL. Ceea ce mă face să îi dau şi un sfat, acum, înaintea mandatului: să nu asculte de preşedintele de partid de-acum încolo şi să facă politica administraţiei, politica cetăţeanului”, a declarat Călinoiu după ce-a sosit decizia de numire a liberalului Drăguşin în funcţia de subprefect de Gorj.
Reacția lui Dian Popescu nu a întârziat, însă, să apară, catalogând spusele lui Căliniu drept ”un derapaj”. Mai mult, după părerea preşedintelui PNL Gorj, Drăguşin ar trebui să primească sfaturi doar de la actualul prefect Claudiu Teodorescu dar şi de la senatorul Toni Greblă.
„Este un derapaj, toţi avem momente nefericite în viaţă”, a concluzionat Dian Popescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.