Useliştii gorjeni, prudenți în privința ultimatumului dat de Victor Ponta liberalilor
Useliştii gorjeni, prudenți în privința ultimatumului dat de Victor Ponta liberalilor
Ultra - Scurte17 mai 2013

Useliştii gorjeni privesc prudenţi ultimatumul dat de Victor Ponta liberalilor. Mădălina Ciolocoi speră ca weekendul să fie un sfetnic bun, iar USL să rămână întreagă şi de luni încolo. „Sper ca părţile implicate în acest conflict să aibă maturitatea de a găsi o modalitate de coabitare” declară Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinte PNL Gorj. De aceeași părere este și Dian Popescu, care  speră „să învingă înţelepciunea, iar USL-ul să nu se rupă”.
Social-democratul Vasile Popeangă vorbeşte tot de înţelepciunea celor de la Bucureşti de a nu rupe Uniunea Social-Liberală. Deputatul cataloghează, totuşi, drept „nepotrivite” declaraţiile senatorului Sorin Roşca Stănescu despre constituirea unei noi majorităţi PNL-PDL-PPDD în Parlamentul României.
Reamintim că premierul Ponta s-a arătat foarte deranjat de declaraţiile publice ale lui Sorin Roşca Stănescu şi a avertizat că-i aşteaptă pe partenerii de coaliţie să se delimiteze de senatorul liberal până luni, în caz contrar nu se va mai respecta acordul USL. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *