Vasile Popeangă: ”Numirea lui Andrei la Pandurii, un atu pentru echipă!”
Vasile Popeangă: ”Numirea lui Andrei la Pandurii, un atu pentru echipă!”
Ultra - Scurte3 octombrie 2013

Deputatul Vasile Popeangă face notă discordantă față de colegii lui din PSD și vede cu ochi buni numirea lui Liviu Andrei la clubul de fotbal Pandurii. Popeangă este de părere că fostul prefect de Gorj are toate calitățile necesare pentru acest post, și în plus, are multe relații, care ar putea fi un atu pentru binele echipei.
„Este un om de sport, Andrei este profesor de sport, este un om care are şi nişte relaţii, a fost antrenor de lupte, a avut legături cu federaţiile, ştie cum să lucreze în relaţiile cu federaţiile, cu alţi preşedinţi de cluburi, fiind un om de sport. Nu este un novice, este un om cu pregătire acumulată de-a lungul timpului. Că ar fi bun, că ar fi rău, apreciază cei care fac numirile şi cei care decid. Chiar dacă se supără unii sau alţii, mă interesează mai puţin treaba asta, nu cred că a fost o alegere rea din punct de vedere a ceea ce am spus despre activitatea domnului Andrei şi despre ce ar fi putut să facă la Clubul Pandurii”, a spus Vasile Popeangă.
Totodată, Popeangă salută și decizia lui Cârciumaru de a se retrage din AGA Pandurii, și crede că, în acest fel, primarul din Târgu Jiu nu va mai putea fi acuzat că îl ține în brațe pe Condescu.
„Eu cred că a fost o hotărâre înţeleaptă. Mereu a fost acuzat că îi ţine partea lui Marin Condescu. Eu sincer apreciez şi aş putea chiar să spun că şi eu aş fi procedat la fel dacă eram în locul domnului Cârciumaru”, a adăugat Popeangă.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.