Vezi aici reacțiile lui Golea, Crețan, Popeangă și Vâlceanu cu privire la descinderile de la Pandurii
Vezi aici reacțiile lui Golea, Crețan, Popeangă și Vâlceanu cu privire la descinderile de la Pandurii
Ultra - Scurte7 octombrie 2013

Perchezițiile din această dimineață de la Clubul Sportiv Pandurii și de la firmele lui Marin Condescu au stârnit un val de reacții printre sindicaliștii și politicienii gorjeni.
Astfel, în timp ce Marin Golea, subalternul lui Condescu, susţine că sindicatele nu au motive de îngrijorare pentru că astfel de controale şi descinderi au mai avut loc la Pandurii, fără să aibă urmări penale, sindicalistul Constantin Crețan este de părere că acționarii clubului Pandurii trebuaiu să ia măsuri împotriva liderului FNME de mai mult timp.
”Justiţia trebuia să ia act de fărădelegile lui Condescu de mai mulţi ani! Sperăm să se afle unde s-au dus banii minerilor”, a mai adăugat Crețan.
Totodată, Vasile Popeangă, deputat PSD de Gorj, crede că prin aceste noi controale la Clubul Pandurii, bănuielile şi zvonurile despre Marin Condescu se vor spulbera.
„Sunt atâtea zvonuri despre Pandurii şi Condescu încât nici nu mai ştii ce să crezi. Instituţiile statului le vor clarifica”, a declarat Popeangă.
Preşedintele PD-L Gorj, Dan Vâlceanu, a refuzat, însă, să comenteze descinderile şi controalele de la Pandurii şi de la firmele şi casele lui Marin Condescu. Vâlceanu crede că este prea periculos ca un membru democrat-liberal să-şi dea cu părerea despre acţiunile justiţiei. Mai mult, acesta refuză să creadă că aceste descinderi au substrat politic.
Detalii, aici, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.