Vezi aici reacțiile useliștilor gorjeni cu privire la trecerea lui Barbu și Rotaru la PC
Vezi aici reacțiile useliștilor gorjeni cu privire la trecerea lui Barbu și Rotaru la PC
Ultra - Scurte18 iunie 2013

Trecerea parlamentarilor Tudor Barbu şi Răzvan Rotaru la PC a surprins o parte din clasa politică din Gorj. Florin Cârciumaru a comentat că la doar câteva luni de la campania agresivă susţinută de Barbu la Târgu Jiu acesta a ajuns la Putere prin intermediul unui partid mai mic, demonstrând că în politică, de multe ori, cuvântul dat electoratului nu are valoare.
„Nu credeam că o să ajung coleg de USL cu Tudor Barbu”, a spus Florin Cârciumaru. Primarul se aşteaptă acum ca şi pretenţiile PC-ului în USL să fie mai mari, însă nemulţumirile sunt între conservatori şi liberali, PSD nu are niciun amestec, mai spune Cârciumaru.
Preşedintele PD-L Gorj, Dan Vâlceanu, se aştepta ca Barbu şi Rotaru să treacă în barca puterii, discursul celor doi în ultima vreme nemaifiind unul de opoziţie. “Prin trecerea celor doi la PC  opoziţia nu are de suferit pentru că în Gorj, opoziţia nu s-a bazat pe Barbu şi Rotaru. Au văzut că e greu în opoziţie şi au trecut la putere ca să prindă acolo şi ei un biscuite. Oamenii care au obţinut o funcţie cu sprijinul partidului şi care trec de la un partid la altul lasă aşa un iz de trădare “, crede Vâlceanu.
Și președintele PNL Gorj, Dian Popescu, se aştepta ca aceștia să facă trecerea la USL. Liberalul Dian Popescu trece cu vederea acuzaţiile aduse de Tudor Barbu în campania electorală pentru alegerile parlamentare şi este dispus chiar să colaboreze cu acesta. Detalii, aici, aici și aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *