Viceprimarul din Licurici, demis politic
Viceprimarul din Licurici, demis politic
Ultra - Scurte30 septembrie 2013

Viceprimarul din Licurici, Adrian Ciobanu, a fost demis din funcție de consilierii USL şi PD-L. Acesta fusese ales în funcţie în luna aprilie, şi a renunţat la un salariu bun, într-o companie petrolieră, pentru salariul la jumătate de la primărie, pentru că voia să ajute comunitatea locală. Mai mult, acesta a fost chiar lăudat, de consilierii care l-au demis, pentru activitatea pe care Ciobanu a depus-o, spunând că decizia de schimbare a acestuia fiind una pur politică.
„Trei consilieri au votat împotriva schimbării și opt pentru schimbare. Eu vreau să vă spun că pentru munca pe care aţi depus-o ar trebui să rămâneți. Eu v-aș pune chiar în istoria localității, pentru că nimeni nu a făcut pentru comună ce aţi făcut în aceste luni cât aţi fost viceprimar, însă funcția este politică și schimbarea se face de asemenea politic.  Vreau să vă spun că funcția e politică, votul a plecat de la centru. Facem și noi ce spun cei de la județ, că altfel ne retrag sprijinul politic”, a precizat un consilier local care a votat pentru schimbarea viceprimarului.
Temându-se că Adrian Ciobanu a câstigat teren în fața lui în ochii alegătorilor, pentru că în câteva luni a făcut ce primarul nu a reușit în ani, Liviu Drăgulescu a declarat că el a mers pe mâna consilierilor.
„Eu nu am nicio treabă. Consilierii USL au propus proiectul de schimbare a viceprimarului. Mie îmi este indiferent dacă este el sau este altul. Ne-am învățat să schimbăm viceprimarii din șase în șase luni. Eu nu am ce să-i reproșez, dar o să țin cont de ce vor consilierii locali”, a declarat Liviu Drăgulescu,  primar PD-L.
În replică, Ciobanu a declarat că se va întoarce la fostul loc de muncă, unde va avea un salariu dublu. Mai mult, acesta a declarat că, din funcția de viceprimar, a vrut să facă ceva pentru oamenii care l-au votat, și că va continua să facă asta din postura de consilier local.
„Eu vă mulțumesc frumos domnilor consilieri, o să mă întorc la fostul meu loc de muncă, unde aveam un salariu dublu, dar am vrut să fac ceva pentru oamenii care m-au votat. O să fac acest lucru în continuare din postura de consilier local, dar în următoarea campanie electorală o să le spun să fie atenți la consilierii pe care-i votează, pentru că au nevoie de aleși locali care să-i reprezinte, nu care să facă jocuri politice. Îmi pare rău, o să contest în instanță această decizie”, a adăugat Ciobanu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.